Detta tänker svenskar på när de väljer oddssidor

Detta tänker svenskar på när de väljer oddssidor

Att satsa på resultatet av en sportmatch eller en hel turnering har sedan länge varit populärt i Sverige. Men det var först när de första oddssidorna släpptes på internet som fenomenet blev allmänt känt. Idag finns det en myriad av oddssidor att välja mellan och valet kan många gånger kännas omöjligt.

Det verkar dock finnas vissa gemensamma egenskaper som svenska spelare lägger fokus på när de väljer oddssidor. Vilka dessa är kan du ta del av här. Förhoppningsvis hittar du också de beste oddsider på så sätt.

Huruvida oddssidan regleras av den svenska spellicensen eller inte

Säkerhet tycks vara något som svenskar prioriterar allra mest. Särskilt när det gäller spel på nätet. Tyvärr förekommer det brottslighet online och för att undvika att råka ut för något är det viktigt att vara aktsam. Därför föredrar många svenskar att spela på oddssidor reglerade av den svenska spellicensen.

Den svenska spellicensen säkerställer ett högt konsumentskydd och kommer dessutom med ett flertal andra fördelar som är exklusiva för svenska spelare på svenska webbsidor.

Vilka sporter som erbjuds

Även om svenskar är ett sportälskande land rent allmänt, är det många som begränsar sig till specifika sporter. Fotboll är den självklara favoriten i landet, men även ishockey och tennis älskas av invånarna.

Därför är det viktigt för många svenska spelare att leta efter spelbolag som lägger mer fokus på specifika sporter, inte minst de som erbjuder svenska sportevenemang. Detta ger dem dessutom mer relevanta nyheter, precisa odds och bättre speltips.

Hur funktionell webbsidan är

En välfungerande webbsida är en nödvändighet för de flesta svenskar. Vi är trots allt ett utav de mest digitaliserade länderna i världen, så vi vet vad vi ska kunna förvänta oss när vi surfar online. Vi ställer således höga krav på webbsidor och detta gäller även oddssidor.

Svenskar vill gärna ha ett användarvänligt gränssnitt med stilrena färger och fonter. Det ska vara smidigt att navigera sig runt på sidan och lätt att komma åt sitt konto och placera insatser.

Hur serviceinriktat kundtjänstteamet är

En fjärde faktor som är betydande för svenska spelare är supporten som erbjuds av spelbolaget. Många svenskar har arbetat inom service och vet att man ska kunna förvänta sig att få hjälp när det behövs. Kundtjänsten behöver nödvändigtvis inte vara tillgänglig dygnet runt via en mängd olika kommunikationsmedel. Men det ska åtminstone gå att kontakta supporten och förvänta sig att få professionell och trevlig respons under kontorstiderna.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*