Inför fotbolls-VM 2022: Välj rätt bettingbolag

Inför fotbolls-VM 2022: Välj rätt bettingbolag

Miljoner människor från hela världen kommer att titta på fotbolls-VM i november och december. Många bettar på vem de tror kommer att vinna. Om du vill vara med och spela gäller det att välja ett spelbolag som passar dig.

Fotbolls-VM är ett av de största sportevenemangen i världen. Länder från hela världen ställs mot varandra i en kamp om att ta hem guldet. Sverige är inte ett av dessa länder då de misslyckades med att kvalificera sig till mästerskapet, som äger rum i Qatar med start 21 november. Den 18 december spelas den avgörande finalen.

Höga förväntningar på England

Grupperna lottades och blev klara i våras. Ett möte att särskilt se fram emot är Tyskland mot Spanien i grupp E. Nyligen tog Englands damlag hem guldet i fotbolls-EM, och det återstår nu att se om herrlaget kan komma lika långt. Många anser att England har haft tur med lottningen inför världsmästerskapet då de möter Wales, Iran och USA. Wales har inte deltagit i VM sedan Sverige var värd 1958, närmare bestämt 64 år sedan.

Förväntningarna på det engelska landslaget är höga, något som också speglar sig i oddsen på olika bettingsidor. Du kan hitta mer information på SpelaSpel om betting på fotbolls-VM.

Det finns gott om möjligheter att hitta gynnsamma odds för dig som vill spela för egen underhållning eller med kollegor, vänner och familj.

Välja bettingbolag för fotbolls-VM

Det finns några saker du bör tänka på när du väljer bettingbolag inför fotbolls-VM. Det viktigaste är att företaget har en giltig licens. Spelinspektionen utfärdar licenser på den svenska spelmarknaden och det ska framgå tydligt på en bettingsida om det finns en licens.

Erbjudanden och bonusar

Nästa sak att tänka på är vilka erbjudanden bettingsajten har för nya kunder. Många företag erbjuder bonusar och andra förmåner. Men det handlar inte bara om att få tag på bra erbjudanden, det är också viktigt att villkoren är förmånliga. Det ska till exempel vara lätt att uppfylla kraven för att omsätta en bonus.

Insättningar och uttag

En annan sak att tänka på är hur du gör insättningar och uttag på sajten. Alla spelbolag med licens måste erbjuda trygga betalmetoder och hålla spelarnas uppgifter skyddade. Ofta kan man välja att göra insättningar med direkt banköverföring, bankkort eller Swish.

Legitimering med BankID

Den fjärde saken att tänka på är autentisering. När du börjar spela behöver du styrka din identitet för att bettingbolaget ska kunna veta att du är minst 18 år och därmed får spela om pengar. Hos casinon och bettingsajter med svensk licens gör du det med hjälp av BankID på några sekunder. Detta betyder även att du slipper fylla i till exempel adressuppgifter.

Spela i mobilen eller på datorn

Föredrar du att spela på odds i mobilen eller på datorn? Vissa bettingbolag har en app att ladda ner direkt till din smartphone eller surfplatta. De flesta har också mobilanpassat sin webbplats för att den ska fungera bra i mobilens webbläsare.

Testa och se om du gillar att använda bettingsidan eller appen innan du sätter in pengar, så att den funkar bra på din valda enhet. Det ska vara enkelt att navigera och designen ska såklart falla dig i smaken.

Vad du bör tänka på innan du satsar

Det handlar inte bara om att hitta de bästa oddsen, men också att veta hur mycket du har råd att förlora. Kom ihåg att spela för underhållningens skull! Vi ser nu fram emot ett spännande VM och fotboll på högsta nivå.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*