Åter till stadion och kanske även den efterlängtade resan

Åter till stadion

Nu släpps de sista coronarestriktionerna och vi kan äntligen återvända till stadion och läktarna. Det är oklart om spelarna eller fansen har längtat mest men alla är överens om att det är efterlängtat! Har du ett lag här hemma i Sverige eller utomlands som du drömde om eller kanske till och med hade planerat in att se innan pandemin kom? Då är du inte ensam och det är nu dags att ta tag i de planerna.

Som tur är har matcher fortsatt att spelas trots de tomma läktarna, och många har fått en nyfunnen tändning till att gå och se matcher live. Vi har förstått vad det tillför spelet och hur mycket publikens stöd till spelarna betyder. Många har satsat pengar på matcherna för att fylla det tomrum som uppstått och många av dessa har insett hur kul det är. Det ökade spelande har lett till att vi har tillgång till flera spelsidor utan spellicens där du kan betta med generösa odds och bonusar.

Planerad sportresa

Beroende på hur långt du kom med dina planer innan vad som känns som om hela världen stängde ner finns det olika scenarier nu. Vissa drömde om pratade om en resa till Madrid medan andra hade hunnit köpa biljetter både till matchen och flyget. Det är nu hög tid att ta tag i drömresan igen.

Passa på nu – vem vet hur framtiden blir

Tillhör du gruppen som pratade och drömde om det kanske du har insett att det bara är att ta tag i drömmen och boka. Livet är kort och du vet inte när nästa yttre hinder kommer, lika bra att ta tag i drömmen och bestämma dig!  Se bara till att landet och staden som din drömmatch ska spelas i är öppen.

Hade du oturen att redan ha bokat och betalt din sportresa när restriktionerna föll in är det dags att göra om. Valde du att ha pengar innestående är det nu hög tid att omvandla dom till biljetter och ge dig iväg på drömresan!

Säkerhetstänk på en ny nivå

Att resa idag innebär en del andra saker att ta i beaktande än vad det var innan coronapandemin slog till. Om du inte har innestående biljetter se till att betala med kreditkort, då har du alltid en form av återbetalningsskydd. Avbokningsbara biljetter kan vara värt att betala extra för, beroende på hur kortets skydd ser ut.

Följ lokala regler

Håll koll på vad UD säger om resor till det land och område som du ska till, det täcker inte längre bara oroligheter i säkerhetsläget utan numer även coronaläget. Se också till att ladda ner ditt coronapass där dina vaccinationer är ifyllda. Ha även ett paket med munskydd i handbagaget så att du är redo att anpassa dig till de lokala regler som råder för tillfället snabbt vid behov.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*