Georgina Rodriguez – Vem är Cristiano Ronaldos flickvän?

Georgina Rodriguez

Födelseland: Argentina
Födelsedatum: 27 januari 1994
Yrke: Modell
Partner: Cristiano Ronaldo

Vem är Georgina Rodriguez?

Georgina Rodriguez är allmänt känd som flickvän till en av världens mest populära fotbollsspelare, Cristiano Ronaldo. Hon är en professionell fitnessmodell som är född i Argentina.

Georgina har numera spanskt medborgarskap och fick mycket berömmelse och nyhetsattraktioner efter att ha bundit i ett förhållande med den portugisiske stjärnfotbollsspelaren. Hon har gjort en del udda jobb innan hon träffade Ronaldo. Efter sitt förhållande med Cristiano Ronaldo är Georgina Rodriguez allmänt känd som den hetaste fotbollsskådisen i världen.

Georgina och Cristiano Ronaldos förhållande

Är Georgina Rodrigues Cristiano Ronaldos fru? Låt oss ta en titt på förhållandet. Cristiano Ronaldo och Georgina Rodrigues är några av de mest populära paren i sportvärlden. De förblir på breaking news ofta.

Cristiano Ronaldo är känd som en kvinnokarl eftersom han har varit tillsammans med många vackra damer tidigare. Han har dejtat några kända kändisar som Irina Shayk. Dessa alla relationer kunde inte leva länge och tar slut snart.

Många av oss förväntade oss att Cristiano Ronaldo och Rodriguez nu kommer att vara så länge på grund av klasskillnader. Men de har bevisat att kärleken är starkare än något annat i världen. De är lyckliga tillsammans och spenderar tid och roar sig under lediga tider eller pauser.

Enligt henne har deras relation blivit starkare med tiden. Enligt vissa nyheter har de bestämt sig för att gifta sig men det finns inga officiella nyheter om detta. Även om fansen är nyfikna på att se Cristiano Ronaldo med sin fru.

Cristiano Ronaldos barn

Cristiano Ronaldo är en av de mest populära, rikaste och bäst betalda fotbollsspelarna i världen. Han är utan tvekan en av de största fotbollsspelarna i fotbollshistorien.

Ronaldo har fyra barn Cristiano Ronaldo Jr, Alana Martina dos Santos Aveiro, Eva Maria Dos Santos och Mateo Ronaldo. En pojke och en flicka föddes den 18 april 2022, men pojken dog under förlossningen. Ronaldo jr:s mamma är inte Rodriguez eftersom hans födelsedatum ligger långt innan Ronaldo och Georgina träffades.

Efter att ha fött Ronaldos barn blev deras relation starkare. Hon lägger ofta upp sin status på Instagram och Twitter om deras möten och kärleksliv.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*