Topp 3 fotbollsligor att betta på (enskilt och på oddset live)

Topp 3 fotbollsligor att betta på

Fotboll är en av de mest populära sporterna i världen och med stora turneringar samt ligor har några av sportens bästa spelare blivit internationella ikoner. Det är föga förvånande att det finns ett enormt intresse för betting på fotboll, eftersom den internationella spelsektorn har vuxit avsevärt under digitaliseringen av bettingmarknader.

Slut är dagarna då spelbolag endast erbjöd en handfull matcher från de stora ligorna varje helg. Numera får spelare chansen att välja mellan ett stort antal cuper och tävlingar från hela världen, och detta inte endast de europeiska ligorna. Idag kan spelare åtnjuta allt från vadslagning på enskilda matcher under turneringar till spelformer som oddset live där spelare kan spela på diverse ligor i hopp om att kamma hem storvinsten.

Faktiskt så kan det bli överväldigande med alla de alternativ man har nu för tiden. Därför har vi försökt göra det bara lite enklare för dig och sammanställt några av de främsta ligorna och turneringarna som vi anser är bäst att betta på. Detta oavsett om du prövar din lycka på en enskild match eller väljer att spela på en spelform som oddset live.

1. Allsvenskan

Utländska fotbollsligor i all ära – men det är trots allt Allsvenskan under vilken Sveriges allra bästa spelare möts. Därför behöver vi inte tveka ens en sekund innan vi vågar påstå att Allsvenskan är det bästa vadslagningsalternativet för dig som svensk spelare. Denna toppliga bevakas noggrant av svenska medier och tack vare dess popularitet erbjuds gott om oddsmöjligheter på olika svenska spelsidor. I allt är det 16 fotbollslag som ingår varav Malmö FF är det lag som kammat hem flest guldmedaljer (hela 22 stycken!).

2. Premier League

Varje spelbolag där ute, oavsett hur länge de funnits på marknaden eller hur många olika ligor de erbjuder odds på, kommer alltid att prioritera Premier League. Det enorma antalet internationella stjärnor och stora klubbar har bidragit till Premier Leagues rykte om att vara en av de mest konkurrenskraftiga fotbollsligorna i världen. Totalt består Premier League av 20 lag som tävlar mot varandra. Lagen som slutar på de fyra bästa platserna i slutet av säsongen går alla vidare för att tävla i Champions League. Oddset live är en spelform som brukar inkludera odds på matcher under Premier League.

3. La Liga

Den spanska fotbollens högsta liga kallas för La Liga. Denna är mest känd för att vara hemvist mellan de två största fotbollslagen i den globala sporten: Barcelona och Real Madrid. Klubbarna som har en rivalitet med rötter i politik, kultur, historia och identitet. Historiskt sett så har La Liga kunnat överträffa andra europeiska toppligor, vilket innebär att några av världens bästa spelare har spelat för Spanien. Fransesco di Stefano, Ferenc Puskas, Lionel Messi, Luis Figo, Johan Cruyff, Michael Laudrup och Ronaldo är bara några av de legender som spelat i La Liga.

Bli först med att kommentera

Kommentera