Expressens sportsida

Expressens sportsida

Expressen räknas idag som en av våra allra största kvällstidningar. Här kan du dagligen ta del av nyheter i Sverige och resten av världen, nöjesskvaller, heminredning och mycket mer. Du väljer själv om du vill läsa den traditionella papperstidningen eller om du är som de allra flesta i dagens samhälle som tar del av nyheter på nätet. Expressen har även en mycket känd sportsida som lockar många läsare. Den har även sin alldeles egen bilaga i papperstidningen.

Vad kan man läsa om på Expressens sportsida?

Expressens sportsida har en rik historia och varit med om många dramatiska turer genom åren. Expressens sportsida kallas också för Sportexpressen och man bevakar en rad olika sporter. De lägger stor fokus på aktuella händelser inom världssporter så som fotboll, hockey och handboll men du har också möjlighet att följa mindre sporter. Det skrivs så klart mycket om svenska evenemang och idrottare men detta blandas också med nyheter om olika internationella kändisar inom sport.

Förutom nyheter har du som läsare också möjlighet att följa resultat och tabellställning i aktuella ligor och matcher inom flera av de stora sporterna. Gillar du även att spela på oddset har de en flik som heter tips och odds där du får förutsättningar och experternas tips inför helgens matcher. Dessa experter gör allt för att du ska få in ett så lyckat tips som möjligt.

Expressens sportsida har också sina egna krönikörer som delar sina åsikter och tankar om aktuella händelser. Vissa har profilerat sig och fokuserar endast på en sport medans andra skriver inom ett bredare område. Detta ger också dig som läsare en mer personlig upplevelse. Under stora mästerskap så som EM, VM och OS är de nästan alltid på plats och rapporterar om resultat och vad som händer bakom kulisserna. På senare tid har man också lanserat ett inslag som heter Expressen TV där ett par experter sitter och diskuterar. De har även en livechatt under stora sporthändelser där alla läsare också kan delta. På så sätt kan du dela en sportupplevelse med andra i hela landet.

Bli först med att kommentera

Kommentera