De 5 mest lönsamma och enkla sätten att spela på fotboll

De 5 mest lönsamma och enkla sätten att spela på fotboll

Fotboll är en av världens mest populära sporter. Inte bara att den följs av miljontals människor över världen, den är också lönsam för bookmakers. Faktum är att den är så lukrativ att många människor kan tjäna pengar genom att spela på fotboll.

Oddsen brukar fastställas före varje match, men du kan spela på framtida händelser inom fotboll precis när som helst under året. Det innebär att du inte måste vänta till säsongsstart för att spela på fotboll.

Du kan placera ett spel på fotboll närhelst du vill under året, och på så sätt tjäna pengar på fotbollsspel även när ditt lag inte spelar. Fortsätt läs för att se vilka de mest lönsamma sätten är att göra detta.

Draw No Bet

Ett av de mest populära sätten att spela är ”draw no bet”. Om du tror att ditt favoritlag ska vinna då är detta ett enkelt sätt att tjäna några extra slantar. Välj bara alternativet draw no bet när du placerar ditt spel. Det spelar ingen roll om ditt lag vinner eller spelar oavgjort – du kommer ändå vinna på din satsning.

Den här typen av spel är perfekt för den som inte vill satsa på förlorare. Om ditt lag vinner kan du ändå tjäna pengar genom att satsa på ett annat lag. När du spelar på den här sortens marknad måste du se till att använda rätt antal alternativ. Den här sortens spel brukar ofta kallas ett försäkrat spel.

Asian Handicap

Asian Handicap är en annan enkel och lönsam metod för spel. Här väljer du två lag och slår ihop dem. Om du alltså tror att det totala resultatet för ditt favoritlag kommer att bli högre än det andra lagets resultat, ska du satsa på ditt favoritlag.

Du kan antingen satsa på favoriter eller förlorare. Asian handicap är enkelt att förstå och lätt att placera. Dock måste du tänka på att du inte kan satsa mer än två enheter per alternativ.

Över / Under

Ett annat väldigt bra spelalternativ på sidor som är över / under-marknaden. Du kan spela på ditt fotbollslag genom att välja hur många poäng eller mål de kommer få. Här finns det många olika alternativ, t.ex:

  • Över – Ditt lag får fler poäng eller gör mer mål än det du satsat på.
  • Under – Ditt lag får färre poäng eller gör färre mål än det du satsat på.

För att placera ett över / under-spel måste du först bestämma hur mycket du är beredd att riskera. Sedan väljer du bara det antal poäng som du tror att ditt lag kommer att få. Att placera ett över / under-spel är enkelt, och du kan göra det när som helst under dygnet. Allt som krävs är att du kan en del om lagen innan du satsar.

Först med att göra mål

Det här är ofta ganska enkelt att förutspå, men du får större utbetalning om du satsar innan matchen börjar.

Även om vadslagningen bokstavligen innebär en chans på 50-50 är det vanligast att hemmalaget gör mål först, detta på grund av en hel massa olika faktorer, t.ex. uppbackning från publiken, styrkorna i anfallet och försvaret och spelplanen i den första perioden. Är det lag som gillar att ta djupa skott redan tidigt i matchen bra mot ett blitz-tungt lag?

Ett bra sätt att lättare kunna förutsäga resultatet är att titta på hur lagen tidigare har spelat och hur det gått andra gånger när de mötts. På så sätt kan du lättare förstå hur det brukar vara.

Player Props

Ett annat bra alternativ är vilka spelare som är med. Eftersom det oftast inte händer lika mycket på det här området som när du spelar på moneyline eller spread betting kan du få en ganska rejäl vinst om du bara gör lite research och förbereder dig väl.

Exempel på detta är hur många mottagningar en wide receiver har gjort, hur många yards en running back har gjort eller hur många yards en quarterback har gjort under löpning och passning.

Sammanfattning

Det finns massor med sätt att öka dina möjligheterna att tjäna pengar på betting. Du behöver bara ta reda på vilken metod som fungerar bäst för dig.

Du kan till och med komma igång med att spela gratis. Spelbolag på nätet erbjuder ofta sådana möjligheter där du får ett begränsat antal gratisspel för att pröva på nya marknader.

image source

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*