Här köper du de bästa Chelsea-prylarna!

De bästa Chelsea-prylarna

De bästa Chelsea-prylarna – Chelsea är en oerhört populär engelsk fotbollsklubb som sedan länge spelat i Premier League. Klubben har en stor skara supportrar världen över, och såklart många även här i Sverige! 

Om det är någonting vi vet så är det hur man som supporter vill visa sitt engagemang både inför och under matcher, men även utanför. Vad passar då bättre än att ha ett gäng Chelsea-prylar hemma för att visa ditt stöd till klubben? 

I denna artikel kommer vi hjälpa dig med att hitta precis de kläder och andra Chelsea prylarna som du bör investera i – och dessutom till bra priser!  

Det finns någonting för alla  

Det spelar ingen roll om du är ute efter Chelsea-kläder, kepsar eller andra Chelseaprylar, det finns någonting för alla som älskar denna fotbollsklubb. Vare sig du letar efter prylar till dig själv eller en supporter produkt till en vän så listar vi här våra favoriter av Chelseaprylar för hela familjen! 

Chelsea kläder 

Detta är såklart den största favoriten av de alla. Om du inte redan har en matchtröja så är denna modell  den första att införskaffa. Det finns få saker som höjer stämningen mer än när man drar på sig favorittröjan inför matchstart!

Förutom en matchtröja så kan du även hitta kläder som du kan ha på dig även om det inte är en matchdag. Hoodie, halsduk eller en mössa? Du bestämmer vad som passar bäst för dig.  

Chelsea keps 

Om du inte vill gå all in i din Chelsea klädsel och istället vill bära på en lite mindre detalj kan en keps istället vara ett bättre alternativ.

Dessa kan du bära både under matcher och utanför planen. Om du har en junior där hemma som vill likna dig så behöver du inte oroa dig, det finns även en keps för de små!  

Chelsea väska 

Att starta skolan med en snygg väska att bära skolsakerna i är ännu ett perfekt förslag att införskaffa för de lite mindre barnen.

Här kan du välja mellan en lunchväska, en ryggsäck eller en gympapåse, alla i Chelseas logga och färger. Dessa kan du använda till en rad olika aktiviteter, exempelvis utflykt med skolan eller för att bära dina skolböcker i.

En Chelsea väska kan även vara ett gott alternativ att bära dina kläder till träningen, oavsett vilken sport du själv utövar. 

Presenter som går hem 

Vet ni med er att ni ska köpa en present till ett Chelsea-älskande fan? Då finns det allt möjligt att välja på. Förutom kläder kan du köpa träningstillbehör, saker till hemmet, accessoarer och annan inredning. Exempelvis kan du köpa hem blåvita sängkläder, för en god natts sömn efter en matchkväll. 

Om du har en kaffeälskande vän som du vet önskar sig något från Chelsea så kanske en kaffekopp passar lite bättre. Denna present kommer definitivt att bidra till ett bättre morgonhumör. Annars så finns även ett och annat ölglas som precis alla Chelsea-fans (och andra som gillar öl) skulle älska att ha i hemmet.  

Slutligen

Vi alla älskar att visa vilket lag vi stolt supportar och följer. Och att då klä sig i Chelsea-kläder och ha Chelsea-prylar i hemmet är därför någonting som kommer ganska naturligt. Det är även någonting speciellt att gå på match klädd i ditt favoritlags kläder och accessoarer både på och utanför planen.

Och om du vet med dig att du har en vän som är ett stort fan av klubben – då kommer det aldrig slå fel om du väljer att ge någon av dessa prylar. Oavsett vad du föredrar finns det en hel uppsjö av supporter prylar som kan passa dig! 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*