Vill du spela på E-sport?

Vill du spela på E-sport?

Vill du spela på E-sport? – Att titta på ”vanlig” fysisk sport är det många som gör och med det kommer även att spela, eller betta, på sport som många säger. Att gissa hur matchen kommer att sluta eller vem som gör mål etc. har blivit otroligt populärt och det ger helt klart en krydda till varje match. I takt med att E-sport växer så att det knakar med fler och fler spelare, ligor och mästerskap så växer även intresset för att spela på E-sport. Det är lite i i sin linda och inte fullt så utvecklat som att spela på traditionell sport men det kommer mer och mer. I och med att det inte är så utvecklat så bör du vara lite mer uppmärksam när du väljer att spela på esport.

Inte alla spel är aktuella

Det finns otroligt många spel som är poulära inom E-sporten och som drar stor publik. Det är inte ffullt lika många som det går att spela på dock utan det är i stort sett bara de allra största spelen som går att spela på. Även om fler och fler bolag får upp ögonen så inom ett par år är det troligt att det går att spela på ett större utbud. Ett av de mest populära spelen att spela på är det som heter CSGO. CSGO eller Counter-strike som det heter om man läser ut det är ett spel som går ut på att skjuta motståndaren. Du spelar i lag och du är antingen polis eller terrorister och sedan så ska du antingen eliminera hela ditt motståndarlag eller utföra något uppdrag för att vinna. De bästa spelarna i denna sport tjänar otroligt mycket pengar och de största ligorna finns i Asien. Sverige har genom åren haft ett antal bra spelare där Heaton utmärker sig som den främst. Flera gånger har Sverige även varit med och spelat om VM-bucklan.

Det andra stora spelet är det som heter Dota. Varje spelare spelar här för sig själv och kontrollerar en karaktär som det gäller att utveckla så långt som möjligt och senare förstöra motståndarens huvudkvarter. I spelet för att utveckla sin karaktär så finns det olika uppdrag som ger olika poäng och färdigheter.

Vilka sidor kan du spela på?

Många av de stora bettingbolagen som sysslar med traditionell sport har även hängt på trenden att erbjuda spel på E-sport också. För de bolag som inte hänger på trenden väntar troligtvis en tuffare ekonomisk framtid då E-sport är här för att stanna och för att växa. Några bolag som erbjuder spel på esport är Bet365, Unibet, Betsson, Betway och Pixel.bet. Du kan enkelt skapa konto på valfri spelsajt och sedan bara börja spela. Se till att du inte spelar för mycket dock och sätt gärna gränser för dig själv så att du inte skapar problem för dig själv. Om det skulle vara så att du upplever att du spelar så mycket att det är ett problem så finns det stödlinjer som kan hjälpa dig att sluta spela. oavsett om det är på esport eller andra sporter.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*