Köpa Liverpool FC saker – Supporta din klubb!

Köpa Liverpool FC saker

Köpa Liverpool FC saker – Liverpool FC är en professionell fotbollsklubb som älskas av många! Denna engelska fotbollsklubb spelar i Premier League och som ett fan av klubben är supportersaker nästan ett måste.  

Det finns dock otroligt många olika Liverpool FC saker att välja bland. Här nedan tänkte vi kika lite närmare på olika supporterprodukter och ta reda på lite mer om Liverpool FC.  

Liverpool FC som klubb  

Liverpool är ett av de största fotbollslagen i England. De har vunnit många titlar, de har stått som engelska mästare 19 gånger och har flest Europa titlar. Liverpool grundades år 1892 och sedan dess har publiken sjungit “You´ll never walk alone” på deras hemmaarena Anfield.  

På deras klubbemblem hittar du även samma fras med en fågel, liverfågeln som är en ikonisk symbol för staden Liverpool. Denna professionella fotbollsklubb tränas av Jürgen Klopp, som har hand om flera stjärnspelare. Som supporter har du en mängd av Liverpool FC saker du kan inhandla för att visa ditt stöd till klubben. Här nedan listar några av de mest populära sakerna med Liverpool FC motiv! 

Glas och glasunderlägg 

Någonting som du kan få mycket god användning av men som även är roligt att ha hemma är glas i Liverpool motiv. Inför matcherna hemma i soffan är de perfekta att dricka ur och ett par ölglas i en snygg design med “Liverpool FC” skrivet i en röd text med emblemet strax ovanför är bara ett alternativ av glas.

Glasen går att köpa styckvis men säljs även i 4-pack. Samma modell säljs även i snapsglas. Snapsglasen säljs i 2-pack och även de är perfekta under matcherna. 

När vi är inne på glas, är det även alltid bra med några praktiska glasunderlägg. Dessa kommer i en rund röd design med ett vitt Liverpool emblem. De är även försedda med en non-slipp design. 

Accessoarer 

Accessoarer är snygga tillbehör och med en Liverpool design passar de perfekt in för dig som supporter. Ett populärt alternativ är en Liverpool FC nyckelring i silikon som definitivt kommer komma till användning dagligen.

Denna kommer i en röd design med fotbollsspelarens namn “Salah” skrivet runt om på bandet. Ett annat val av nyckelring är en nyckelring som även fungerar som en flasköppnare. Roligt och smart! 

En annan accessoar som du även kan ha användning för är en plånbok. Denna kommer i en svart skinn design med emblemet i rött på framsidan av plånboken. På insidan av plånboken hittar du även flera fack för en smart kortförvaring.  

Handdukar och lakan 

Du som Liverpool supporter vill nog även kunna sova i ett Liverpool lakan set. Detta set fungerar till en dubbelsäng och du får med två kuddfodral och ett stort påslakan. Påslakanets mått är 200×200 centimeter.  

Om du vill imponera lite extra på dina vänner kan du köpa en Liverpool handduk. Denna handduk kommer i en snygg röd design och har måtten 140×70 centimeter. Den är även tillverkad av 100% bomull. 

Sportutrustning 

Sportutrustning är definitivt någonting för fotbollsälskare och att hitta dessa med motiv av din favoritklubb är svårslaget. Här kan du välja allt ifrån fotbollar till benskydd med Liverpool design. En fotboll kan vuxna och barn leka och trixa med i timmar.  

När man spelar fotboll är det lätt att man blir törstig efter ett tag. Vad passar då bättre än en vattenflaska? Denna modell är tillverkad av aluminium och kommer i en stilren svart design med vitt Liverpool märke. Utmärkt att ge bort som present till ett Liverpool-fan! 

För det yngsta fotbollsproffset kan ett par Liverpool benskydd vara ett utmärkt alternativ. Dessa passar barn mellan 10-12 år och är även mycket bekväma. Plasten är tjock och gjuten och de är försedda med kardborrband. Perfekta för liverpoolfanet som själv spelar fotboll. 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*