Sportbetting

Här kommer du att hitta all information du kan behöva vad det gäller sportsbetting, sportnyheter och dom senaste oddsen från dom största Europeiska spelbolagen. Vi har kommit en lång väg sedan dagarna då Svenska Spel var den enda aktören på marknaden och du var tvungen att springa ner till ditt lokala ombud för att lämna in ditt tips. Nuförtiden finns det ett stort utbud med spelbolag på nätet där du kan spela allt från trav till fotboll.

Skattefria vinster online

När du sportsbettar på nätet så är det viktigt att du gör det hos ett spelbolag som ligger inom EU eftersom du då inte behöver skatta på dina vinster i Sverige. Skulle du istället välja ett spelbolag som ligger utanför EU så är det högst troligt att du kommer att behöva betala skatt på dina vinster och då försvinner hela poängen med att spela på internet.

Hur vet jag då vilka spelbolag som ligger inom EU kanske du frågar dig. För att göra det hela lite enklare för dig i ditt sökande efter ett bra spelbolag som ligger inom EU så har vi bestämt oss för att bara skriva om dom spelbolag som ligger inom EU och är 100% skattefria.

Välj rätt spelbolag

När det kommer till sports betting så är det viktigt att välja ett spelbolag som passar just dig. Vilket spelbolag du ska välja beror först och främst på vilka sporter du tycker om att spela på. Om du tycker om att betta på tex. tennis så är Unibet ett bra alternativ medans andra är ett bättre alternativ om du vill tippa på fotbollsmatcher. Om du bara är en hobbyspelare som tycker om att lägga spel på lite allt möjligt så är det bäst att leta upp ett spelbolag som ger en bra sportsbetting bonus när du gör din första insättning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*