Williams Racing förlänger partnerskapet med Life Fitness för sjätte året

Williams Racing förlänger partnerskapet med Life Fitness för sjätte året

Williams Racing, ett team som grundades av den legendariske föraren Sir Frank Williams, har förlängt sitt partnerskap med Life Fitness, en leverantör av fitnessutrustning, för sjätte året i rad. Detta fortsatta partnerskap med Life Fitness Group kommer att hjälpa teamet på William Racing att öka sitt mentala och fysiska välbefinnande.

I samband med den nya förlängningen kommer fitnessstudion vid Williams Racings huvudkontor att renoveras och all ny utrustning kommer att installeras där för att hjälpa förarna att träna på bästa sätt.

Den senaste utrustningen från Life Fitness Family of Brands, som omfattar Life Fitness, Hammer Strength, Cybex och ICG®, kommer också att finnas i butiken för träningsentusiaster. Träningsanläggningen kommer att användas av Williams personal, inklusive teamets förare, när de är på plats vid teamets bas i Grove.

Den uppgraderade anläggningen är den fjärde Life Fitness Experience Hub, tillsammans med anläggningar i Chicago, Barcelona och Hong Kong, som en del av utrustningstillverkarens engagemang för att skapa ett riktmärke för innovation inom träningsvärlden. Varje Experience Hub är unikt utformad för att visa upp framtidens utrustning, digitala uppkoppling och träningsupplevelser, och besökarna uppmanas att lära sig mer om industritrender och lösningar på plats på Williams HQ.

James Bower, Commercial Director för Williams Racing, säger: ”Som ett Formel 1-stall är prestanda och innovation kärnan i det vi gör, så vi är glada över att förlänga vårt partnerskap med Life Fitness och fortsätta att tillhandahålla toppmodern träningsutrustning till all vår personal i vårt gym och våra träningsanläggningar här på fabriken.”

Frank van de Ven, Vice President International för Life Fitness, säger: ”Vårt partnerskap med Williams Racing är ett partnerskap med många gemensamma värderingar. Innovation, spetskompetens, teknik och prestanda i världsklass är principer som står i centrum för båda organisationerna, och vi är mycket stolta över att fortsätta vårt samarbete med ett team med ett så starkt arv i Formel 1.”

Van de Ven tillade: ”Partnerskapet ger oss möjlighet att inte bara visa upp vårt arbete inom elitidrott utan även inom företagsfitness, när vi samarbetar med Williams-teamet för att leverera en uppgraderad anläggning för att stödja hälsa och välbefinnande hos all personal.”

Bli först med att kommentera

Kommentera